Monday, February 24, 2020

March Menu


March Menu


Pastel “La Cayetana”, receta tradicional antigua, carne cortada a cuchillo, con salsa yagüa.

“La Cayetana” style pastel, old traditional recipe, knife minced beef filling, with yagüa sauce.

Wine: Ver Sacrum Garnacha IG Los Chacayes 2017

2  
Sopa fría de tomates, helado de queso cremoso de cabra, crotones de brioche y aceite de oliva infusionado con cilantro.

Cold tomato soup, goat cream cheese ice cream, brioche croutons and cilantro infused olive oil.

Wine: Ver Sacrum Monastrell IG Los Chacayes 2017

3  
Trucha curada del Valle de Uco, quínoa en tres texturas, cítricos, remolacha y crema de palta.

 Uco Valley cured trout, quinoa in three textures, citric and beetroot / avocado cream.

Wine: Ver Sacrum Geisha de Jade Roussanne-Marsanne 2018

4
Huevos de nuestras gallinas “sous vide” con papas dauphine, arvejas, y tierra de algarroba y aceite de trufa Bianca de Alba.

Our own hen eggs “sous vide” with Dauphine potatoes, shiny asparagus, green peas, algarroba earth and Alba white truffle oil.

Wine: Ver Sacrum GSM Field Blend IG Los Chacayes 2016

5
Ojo de bife al fierro con cremoso de zanahoria, brócoli, tomates asados y crema de ajo negro.

Tenderloin at the iron plank, creamy carrots, roasted broccoli and tomatoes and black garlic cream. 

Wine: La Cayetana Integrae Naturae Syrah IG Los Chacayes 2017

6
Cremoso de chocolate DO East Madagascar, zapallo en almíbar, cítricos, helado de té negro y semillas de zapallo tostadas.

DO East Madagascar chocolate crème, pumpkin in syrup, citric, black tea ice cream and toasted pumpkin seeds.






No comments:

Post a Comment